Policie žádá o pomoc, hledá svědky nehody

V Bystřici se v září stala dopravní nehoda. Zatím neznámý pachatel srazil cyklistu, který skončil v nemocnici. Policie nyní žádá svědky, aby se ozvali.

Dopravní nehoda se stala na tomto místě. Foto: Policie ČR

Nehoda se stala 20. září 2018 okolo 18.50 hodin v obci Bystřice, místní část Paseky poblíž autobusové zastávky Na Kamenném. „Oznamovatel této nehody našel uprostřed silnice ležet jízdní kolo, vedle kterého u pravé krajnice silnice ve směru na obec Bystřice ležel zraněný cyklista. Tento byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Ostravě. Je mimo ohrožení života,“ popsala událost policejní mluvčí Eva Michalíková.

Mluvčí dále popsala, že cyklista jel na jízdním kole značky Author Context světle modré barvy. Mělo černou sedlovku, černá řídítka i představce a černou odpruženou vidlici. Jízdní kolo mělo na zadním nosiči velké černé brašny. Cyklista měl na sobě bílou cyklistickou přilbu.

Kolo zraněného cyklisty. Foto: Policie ČR

„Jak došlo k této dopravní nehodě, není zatím známo, proto žádáme případné svědky, kteří by mohli pomoci objasnit okolnosti nehody či její průběh, aby se obrátili na kterékoliv oddělení Policie ČR nebo přímo na dopravní inspektorát Třinec územního odboru Frýdek-Místek, tel. 974 742 259, 974 742 587 případně na linku 158,“ doplnila Eva Michalíková.

Další zprávy z regionu