Prázdninový program čeká i děti z Jablunkovska

Jarní prázdniny se v regionu dostávají do své druhé poloviny, to však neznamená, že se děti budou nudit. Program si připravily také některé instituce na Jablunkovsku.

V Dřevěnce na Fojtství v Mostech u Jablunkova čeká nejen na děti další Prázdninový čtvrtek. Foto: GOTIC

Milovníci kreativních aktivit by měli zpozornět, Gorolské turistické informačním centrum chystá do Dřevěnky na Fojtství v Mostech u Jablunkova už na zítra další ze svých Prázdninových čtvrtků. Program zaměřený na les a dřevo, během nějž si mohou děti, ale i dospělí zhotovit za drobnou úplatu vlastní výrobek a zabavit se od 10 do 14 hodin u zajímavého programu.

V nabídce jsou totiž i další rukodělné a zábavné aktivity. Zájemci si mohou zahrát stolní hry, malovat, vyzkoušet tkaní a pletení, posedět u kávy, pročíst časopisy nebo navštívit současné výstavy.

Jablunkovská knihovna zase připravila na čtvrtek od 10.00 do 12.00 a od 14.00 do 16.00 hodin svůj zábavný program nazvaný Výtvarné dílny s knihovnicí. Organizátoři dětem nabídnou hraní deskových her, malování, vybarvování omalovánek, a protože se akce koná v knihovně, nemůže chybět ani čtení. Program knihovnice přizpůsobí dětem na míru.

Další zprávy z regionu