Řidička předjížděla nebezpečně v protisměru

Nebezpečnou jízdu předvedla v pátek odpoledne na silnici I/11 nedaleko Českého Těšína čtyřiadvacetiletá řidička.  Začala předjíždět přes dvojitou čáru a téměř se dostala do střetu se dvěma protijedoucími auty. Její riskantní jízdu teď šetří policie. Video, které natočil řidič jedoucí za ní, už koluje na sociálních sítích.

Repro facebookový profil Radary a nehody na Třinecku a širokém okolí.

Policisté nyní hledají svědky této události, při níž mohlo dojít k hromadné nehodě. Totožnost řidičky již znají od pátku.  i Nyní chtějí získat více informací od řidičů vozidel, které žena svou jízdou ohrozila. Ohlásit se mohou buď na lince 158 nebo na policejním obvodním oddělení v Českém Těšíně.

Pokud by se prokázalo, že jízdou ženy bylo ohroženo více než sedm lidí, mohli by policisté věc překvalifikovat na trestný čin.

„Přejela dvojitou plnou čáru, v protisměru tu v chvíli jelo několik vozidel. Řidička místo toho, aby se vrátila zpět do svého jízdního pruhu, na vozidla v protisměru zareagovala tak, že řízení strhla doleva. Ohrozila řidiče, kteří na situaci museli náhle a nečekaně zareagovat, prudce snížit rychlost a vyhnout se vozidlu,“ potvrdila událost policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Další zprávy z regionu