Lidé v Ropici a Bystřici se bavili na dnech obce a loučili se s létem

Obce Bystřice a Ropice připravily v sobotu pro své obyvatele odpoledne plné zábavy. Nechyběla hudba, dobré jídlo a pití i program pro děti.

Michaela Sluková nakonec roztančila i některé dospělé. Foto: mr

V Ropici odstartovalo zábavu vystoupení tamních mažoretek. Pak přispěchala za dětmi Michaela Sluková se svou minidiscoshow a tanečky, do kterých se zapojili i mnozí rodiče. Přítomným se představil dětský pěvecký sbor Políčko a pak už na pódium přispěchala kapela Contiband a po ní známí Lake Malawi. Až do noci tam bude hrát DJ Lumír Mořkovský.

Bystřický Den obce začal soutěží hasičů. Po nich své umění předvedly bystřické talenty. Následovala kapela Ščamba a tolik očekávaná skupina No Name. A stejně jako v Ropici i v této obci se tančilo do rytmu až přes půlnoc. Za mixážní pult se postavil DJ R. Mlynek.

Na obou akcích nechybělo bohaté občerstvení, jako grilované maso, bramborové placky nebo tolik oblíbená cukrová vata.  Lidé si pochvalovali, protože počasí bylo dopoledne deštivé, a tak měli strach, že z akcí nic nebude. Nakonec ale dokonce vysvitlo i sluníčko. I díky tomu na zábavná dopoledne odrazilo dost lidí.

Další zprávy z regionu