Srdce Evropy se roztluče už v neděli

Už zanedlouho se opět rozbuší tradiční třinecká akce Srdce Evropy. I tentokrát si klade za cíl bavit návštěvníky, ale zároveň i pomáhat. Na své si přijdou návštěvníci každého věku.

Mladší generaci, a nejen tu, určitě pobaví vystoupení zpěváka Jakuba Děkana s kapelou. Foto: archiv hudebníka

Koncert Srdce Evropy, který rozezvučí náměstí Svobody v neděli 27. září, spojí dobrou zábavu s dobročinností, a to už po šestnácté. Finanční dary od sponzorů spolu s výtěžkem z prodeje symbolických srdíček poputují jako každý rok na charitativní účely. Pomůžou například postiženým dětem, ale i pacientům hospice a dalším. „Na místě budeme prodávat vstupenky za dvacet korun. Tyto peníze podpoří sbírku na gutský kostelík na dovybavení interiéru,“ řekl pořadatel Petr Šiška.

Srdce Evropy pobaví celou rodinu. Začíná ve 14.30 hodin programem pro nejmenší děti nazvaném Cesta kolem světa. V 16 hodin vystoupí známý zpěvák Jakub Děkan s kapelou. V 17.30 se na pódiu objeví Pavel Novák mladší. „Návštěvníkům připomene všechny největší hity svého otce Pavla Nováka,“ prozradil Šiška a dodal: I přes letošní nepříznivou situaci se hodně firem třineckého regionu rozhodlo, že pomohou potřebným. Přijďte i vy podpořit hendikepované děti a ostatní organizace, pro které je letos zvláště těžké získat peníze.

Akci pořádá statutární město Třinec, společnost Angelus Aureus ve spolupráci s Petarda Production.

Další zprávy z regionu