Strážníkům zatápěly ženy

Mužská část třinecké populace určitě není svatá, ale v posledních dnech dělaly městským strážníkům problém hlavně ženy. A to různým způsobem, výčet je opravdu pestrý.

Strážníci si každý zásah pečlivě evidují. Foto: tm

Strážníkům městské policie telefonicky oznámila žena, že má problém se sousedkou, která ji slovně uráží. Hlídka na místě zjistila, že se jedná o spor, jehož příčinou je „přebrání“ přítele a jelikož řešení této situace nespadá do kompetence městské policie, oběma ženám vysvětlili, že tyto problémy si musí mezi sebou vyřešit samy.

O pomoc požádala strážníky také místní taxikářka, které v autě usnula klientka. Hlídka na místě dotyčnou ženu vzbudila a ta po kontrole totožnosti bezpečně a v klidu z místa odešla.

A dále. Strážníci byli upozorněni na dvě ženy, které sedí ve vozidle a znečišťují veřejné prostranství. Oznámení se potvrdilo, ženy byly na uvedeném místě, stejně jako nedopalky kolem vozidla, které na zem odhodily při čekání na známého. Po kontrole totožnosti a vyřešení přestupku nepořádek uklidily a při následné kontrole se již na místě nenacházely.

Více se dočtete ve středečním vydání Třineckého hutníku.

Další zprávy z regionu