Superstar Terezu podpora v rodném Třinci dojala

Už zítra bude třinecká rodačka Tereza Mašková bojovat o titul letošní Superstar. A ačkoli poslední roky tráví talentovaná růžovovláska mimo rodnou hroudu, v úterý se přesvědčila o tom, že právě ve své domovině má největší podporu. S nadšením, transparenty i sloganem ji v Oldřichovicích přivítala rodina, sousedé, známí a spousta fanoušků.

Růžovovlásku dojaly transparenty dětí, pro které je Tereza stejně už superstar. Foto: pm

„Jsem překvapená, že přišlo tolik lidí, a mám obrovskou radost. Nečekala jsem to, ty děti, které mají připravené transparenty, a všichni v růžovém. Moc si toho vážím,“ podělila se se svými dojmy Tereza Anna Mašková.

Na více než hodinu se pak ocitla v obležení fanoušků, kteří si do zahrádky U Klokana přišli pro společnou fotku nebo podpis. Nechyběly ani zvídavé otázky na zákulisí soutěže a přípravu. A že jsou zpěvačky často vzorem malých slečen, nasnadě byl i dotaz na barvu vlasů charakterizující v Třinci tolik oblíbenou finalistku.

Všichni přítomní se pak také stali součástí sledované show, když na místo jen kousek od bývalého domova dvaadvacetileté Terezy dorazil televizní štáb natočit spot do nedělního superfinále.

Talentovaná Tereza uhranula porotu nejen svým vzhledem, ale především profesionálním projevem i zpěvem. Nyní ji čeká poslední kolo soutěže, ve kterém jsou důležité právě hlasy veřejnosti. A Tereza spoléhá i na podporu z východního cípu republiky.

„Já se tady vždycky strašně ráda vracím, mám zde spoustu přátel. Je to pořád můj domov, a když  vidím, kolik tady mám podpory, jsem dojatá,“ dodala mladá zpěvačka, která je pro Oldřichovické superstar již dávno.

Další zprávy z regionu