Trisia v závěru roku přivítá řadu hereckých hvězd

V posledních měsících roku dorazí do třinecké Trisie hned několik velkých hereckých jmen. Diváci se mohou těšit například na Simonu Stašovou a Miroslava Etzlera, kteří se představí se sitcomem Třináct u stolu. Bára Hrzánová s Radkem Holubem pobaví ve výborně napsané komedii Začínáme končit.

Jednou z hlavních hvězd podzimu v Trisii bude Anna K. Foto: promo

„Prosinec se už tradičně ponese v duchu těšení se na Vánoce. S Miroslavem Donutilem si sedneme Na kus řeči, kdy na pódiu předvede svůj talent v roli vypravěče a baviče. V pořadu Vánoce Osmanyho Laffity nás charismatický módní návrhář nechá se špetkou nekorektního humoru nahlédnout do svého soukromí. A pro děti jsme připravili pohádkové hudební pásmo plné koled Šli pastýři do Betléma, ovšem ve hravém a vtipném provedení,“ prozradila mluvčí Trisie Jana Kubiš.

S končícím rokem připravuje Trisia hudební lahůdku. Na pódiu vystoupí zpěvačka Anna K. s projektem Akusticky 2023. Pětinásobná držitelka ceny Anděl a několikanásobná nositelka ocenění Zpěvačka roku v anketě Žebřík časopisu Report zahraje třineckému publiku své největší hity a zazní také písně z čerstvě vydané novinky Údolí včel.

Další zprávy z regionu