Vivaldianno a Sněhurka se sešli v Praze

Princ ze Sněhurky Tomáš Verner a autor multimediální 3D show Vivaldianno Reloaded Michal Dvořák se v sobotu sešli v pražské Tipsport Areně. Stalo se tak u příležitosti předposlední zastávky ledové tour 2018/2019 v Praze. 

Michal Dvořák se potkal s Tomášem Vernerem v průběhu představení Sněhurky v Praze.

Sněhurku čeká poslední představení příští týden v Ostravě.

Květnové představení Vivaldianno Reloaded v Třinci bude doprovázet největší orchestr v historii show a Michal Dvořák se do WERK ARENY velmi těší: „Zdravím potenciální diváky a těšíme se na vás do Třince!“ vzkázal během sobotního setkání.

Mezinárodně úspěšný projekt se vrací v nové verzi Vivaldianno Reloaded. Nový vizuální koncept je hypnotickou podívanou a zážitkem z barokní hudby v rockovém pojetí. Koncertní show vypráví příběh barokního génia Antonia Vivaldiho. Exkluzivním hostem multimediální show je hollywoodská hvězda Pierce Brosnan. Představitel agenta 007 namluvil spolu s dalšími slavnými herci hlavní roli v příběhu.

V Třinci si jej diváci budou moci vychutnat v předvečer Hutnického dne v pátek 3. května ve WERK ARENĚ jako součást oslav 180. výročí Třineckých železáren.

 

Další zprávy z regionu