Spouští se Dračí studio, první díl je s Polanským

Třinecký hokejový klub přišel před letošním play off s atraktivní novinkou – spouští Dračí studio. Zvát si do něj bude zajímavé hosty, jako první dorazí Jiří Polanský.

Prvním hostem Dračího studia bude Jiří Polanský, který pomohl Třinci ke dvěma titulům. Ilustrační foto: Petr Rubal

Vysílání začne vždy čtyřicet minut před každým utkáním Ocelářů na klubovém webu a jeho kanálech (youtube, facebook). Celý přenos bude možné sledovat i zpětně ze záznamu.

„Dalším z pevných programových prvků tak bude dlouhý, zhruba pětadvacetiminutový rozhovor s unikátním hostem z různých klubových období od postupu do extraligy až po současnost.“Moderátor Radim Sajbot

„Chceme divákům nabízet aktuální informační servis. Nepůjde ale jen o klasické předzápasové studio. Cílem bylo, aby našim fanouškům přinášelo i něco víc. Dalším z pevných programových prvků tak bude dlouhý, zhruba pětadvacetiminutový rozhovor s unikátním hostem z různých klubových období od postupu do extraligy až po současnost. Myslím, že by to mohlo být pěkné a fanouškům, když už tu letošní sezonu museli protrpět doma u tabletů, počítačů a telefonů, by se to mohlo líbit,“ uvedl moderátor Dračího studia Radim Sajbot.

Prvním hostem je Jiří Polanský, který má jako brněnský rodák co říci i ke Kometě. Ta je čtvrtfinálovým soupeřem Třince. Vysílání začne v sobotu ve 14.20.

„Včera jsem s ním mluvil a do Třince se moc těší. Jsme rádi, že nám potvrdil účast. Myslím, že fanoušky bude zajímat, jak se Jirka aktuálně má, kde vlastně žije, co v současné době dělá. Jestli ještě v této sezoně trénoval, když zatím stále ještě nikde v médiích oficiálně neukončil svou kariéru. Anebo zda už definitivně pověsil brusle na hřebík, jen o tom nikde veřejně nemluvil,“ pokračoval.

Do Dračího studia má vytipováno celkem 21 hostů. Odpovídá to třem sériím po sedmi zápasech, tedy maximální počet, jaký můžou Oceláři v play off odehrát.

„Ve všech případech jde o hráče, trenéry anebo funkcionáře, kteří zanechali v třineckém hokeji nesmazatelnou stopu,“ upřesnil.

„Kdo a kdy konkrétně nakonec dorazí, se ovšem ani při nejlepší snaze nedá s určitostí úplně přesně říct. Do jednotlivých termínů můžou promlouvat i pracovní povinnosti všech pozvaných nebo zdravotní situace, neboť každý z účastníků Dračího studia bude procházet testováním na koronavirus, abychom zajistili maximální možnou bezpečnost všech. Je tedy možné, i když se to snad nestane, že některého z hostů budeme muset narychlo nahradit někým jiným,“ uzavřel.

Další zprávy z regionu