Jablunkovský exstarosta vydal další knihu

Milovníci detektivních románů mají důvod k radosti. Jablunkovský autor Petr Sagitarius vyslal do světa svůj další titul nazvaný Krysta: Trujkunt 5. Čtenáře čeká napínavý příběh plný záhad a poctivé detektivní práce.

Petr Sagitarius přivedl na svět další knihu. Foto: archiv PS

Čtenáři se tak opět setkají s majorem ostravské kriminálky Romanem Saranem. Ten se právě zotavuje ze zranění. Při každodenním ranním běhu jej totiž přepadli dva neznámí muži a zlámali mu ruku. Z nudy se své přítelkyni Lence rozhodne pomoci najít kamarádku Krystu – spolužačku, která se dle svého facebookového profilu vdala za Novozélanďana a žije na Korfu. Když se ji však Lenka rozhodne navštívit, Krysta profil zruší a jako by zmizela ze světa. Saran navíc zjistí, že fotky, které na něm sdílela, jsou podvržené. Záhady se na sebe vrší a Saranovi nezbývá, než do celého problému zasvětit svůj tým. Celá temná historie zvolna začíná vyplouvat na povrch…

Po devíti novelách napsal Petr Sagitarius se svým hrdinou první detektivní román. Za knihy Klasztor a Návrat a Pierot a Na krev získal Petr Sagitarius Zvláštní cenu poroty v Soutěži o nejlepší knihu detektivního žánru v roce 2021.

Další zprávy z regionu