Restaurace Golf Resort pořádala jubilejní degustaci

Už po desáté se sešli hosté v Restauraci Golf Resort v Ropici, aby se zúčastnili koncertu chutí a vůní. Konala se tam degustace, tentokrát pod taktovkou šéfkuchaře Vladimíra Šmejkala.

Hosté si užívali nejen vynikajícího jídla, ale také vína. Foto: Pavla Mročková

Mousse z kozího sýra v bylinném prachu, marinovaný filet ze pstruha, křepelčí consomé či telecí panenka s máslovou kerblíkovou omáčkou, tak toto ve zkratce a ještě mnohem více ochutnali hosté jubilejní desáté degustace, která se konala v pátek 16. března v Restauraci Golf Resort v Ropici. K tomu přítomnost sommeliéra a zajímavý výklad nejen o podávaných delikatesách, ale i tom, jak s nimi snoubit podávané víno.

Hostům tentokrát vařil tým kuchařů pod vedením Vladimíra Šmejkala. Muže, který v minulosti vařil po boku osobního kuchaře belgického krále nebo pro hosty ministerstva zahraničí. „Pro tuto degustaci jsem dostal jasné zadání, a to příchod jara. Proto je celé menu protknuto svěží zelenou barvou, bylinkami i mladým masem,“ podotkl šéfkuchař. Za svůj jedinečný výkon pak sklidil zasloužený potlesk.

Další zprávy z regionu