Mousse z kozího sýra v bylinném prachu, marinovaný filet ze pstruha, křepelčí consomé či telecí panenka s máslovou kerblíkovou omáčkou, tak toto ve zkratce a ještě mnohem více ochutnali hosté jubilejní desáté degustace, která se konala v pátek 16. března v Restauraci Golf Resort v Ropici. K tomu přítomnost sommeliéra a zajímavý výklad nejen o podávaných delikatesách, ale i tom, jak s nimi snoubit podávané víno.
Hostům tentokrát vařil tým kuchařů pod vedením Vladimíra Šmejkala. Muže, který v minulosti vařil po boku osobního kuchaře belgického krále nebo pro hosty ministerstva zahraničí. „Pro tuto degustaci jsem dostal jasné zadání, a to příchod jara. Proto je celé menu protknuto svěží zelenou barvou, bylinkami i mladým masem,“ podotkl šéfkuchař. Za svůj jedinečný výkon pak sklidil zasloužený potlesk.